Projecten

Onderstaand staan een aantal diavoorstellingen van door ons uitgevoerde projecten. Wilt u graag meer zien? Volg ons op facebook en instagram en blijf op de hoogte van de laatste projecten.

 

De houten delen van deze woning zijn weer voorzien van een frisse hoogglans laklaag. Daarnaast lopen we het schilderwerk van deze woning jaarlijks na waardoor er tijdig onderhoud gepleegd wordt en het houtwerk dus altijd voorzien is van een degelijke verflaag.

 

In Breda hebben we de wanden van deze woning mogen voorzien van een warme maar toch moderne look.

 

Deze woning in Oudenbosch is in zijn geheel aangepakt. Zowel de houten delen als de buitenmuren hebben een volledige onderhoudsbeurt gehad. Deze woning staat er weer stralend bij!

 

In Udenhout hebben we de houten delen van deze woning mogen schilderen, daarbij hebben we ook overal de kit vervangen en nieuwe ruiten geplaatst waar nodig.

 

Dit bedrijfspand is weer helemaal voorzien van een nieuwe look met mooi strak gesausde wanden en fris geschilderde aluminium kozijnen. Ook het tegelwerk in het toilet hebben we opgefrist met een mooie grijze lak. Een voordelige en mooie oplossing voor het opfrissen van deze ruimte.

 

Van deze woning hebben we de houten delen mogen schilderen met een mooie hoogglans lak van Sigma.