Over ons

Robert is op 16-jarige leeftijd gestart in het schildersvak. Hij is als leerling-schilder begonnen bij een groot schildersbedrijf waar hij ook zijn opleiding heeft gevolgd. Na het behalen van het diploma Gezel schilder heeft Robert nog een aantal jaren als schilder en voorman bij dit bedrijf in loondienst gewerkt.

Vanwege de grote passie voor het vak en het plezier in zijn werk heeft Robert in 2011, samen met zijn vrouw Claudia, de stap genomen om een bedrijf te starten. Claudia richt zich op het verzorgen van de administratie zodat Robert zich volledig kan richten op het uitvoeren van de opdrachten. Samen doen wij er alles aan om u, als klant, met een goed gevoel terug te laten blikken op de samenwerking. Kwaliteit en communicatie zijn dan ook onze speerpunten!

We bestaan ruim 10 jaar en het bedrijf wordt nog steeds op deze manier gevoerd, dit is dan ook onze grootste kracht. Een klein bedrijf dat groot is in wat we doen!

Robert is een echte vakman en levert topkwaliteit tegen een goede prijs. Naast de meest voorkomende binnen– en buitenschilderwerkzaamheden kunt u bij Robert ook terecht voor houtrotinspectie en herstelwerkzaamheden, plaatsen van glas en behangen.

Inmiddels heeft Robert betrouwbare vakmannen én vakvrouwen om zich heen verzameld zodat elke opdracht uitgevoerd kan worden binnen de wensen van de klant.

 

Onze kernwaarden:

  • Topkwaliteit tegen een eerlijke prijs. Wij streven er niet naar om de goedkoopste te zijn, maar de beste prijs-kwaliteit verhouding te leveren;
  • Naast een perfect eindresultaat zorgen wij tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden voor een optimale service en ontlasten wij u waar mogelijk. ;
  • U weet bij ons vooraf precies waar u aan toe bent zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden;
  • Wij denken in oplossingen, niet in problemen. Moet uw project buiten de reguliere werktijden uitgevoerd worden? Geen probleem!;
  • Goede communicatie en korte lijnen.

 

Erkend leerbedrijf

Omdat Robert zelf het vak heeft mogen leren als leerling-schilder heeft hij de keuze gemaakt om de nieuwe generatie schilders mee op te gaan leiden. Vanaf januari 2016 is Schildersbedrijf R. Ligtvoet een Erkend Leerbedrijf voor niveau 2 Schilder en niveau 3 Gezel schilder. Samen met diverse opleiders gaan wij talentvolle jongeren, met passie voor het vak, opleiden tot echte vakmannen óf vakvrouwen waar de klant op kan rekenen.

 

De Betere Schilder

Schildersbedrijven die zijn aangesloten bij Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder hebben passie voor het schildersvak en zijn trots op het werk dat zij uitvoeren.

Waarom zou u het risico lopen dat uw schilderwerk verkeerd wordt aangebracht of zelfs na enkele maanden al begint af te bladderen? Als u in zee gaat met een erkend Betere Schilder bent u zeker van vakwerk en een uitstekende service.