Schilderwerk binnen

Iedereen heeft van tijd tot tijd behoefte aan verandering van interieur. Een nieuwe kleur, een nieuw behang, een verbouwing of een andere woning. Meestal voldoende reden om een schilder in te schakelen.

Door onze ruime ervaring kan ons team u uitstekend adviseren over kleuren en materialen. De details maken het écht af. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende werkzaamheden:

– sauzen van wanden en plafonds

– schilderen van trappen, kozijnen, deuren en plinten

– coaten van vloeren

 

Wij komen de werkzaamheden vooraf vrijblijvend bekijken waarna u binnen een week onze vrijblijvende offerte ontvangt. U weet zo vooraf precies waar u aan toe bent voordat we starten met het uitvoeren van de werkzaamheden.

Naast een perfect eindresultaat vinden wij het ook belangrijk om u tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden een optimale service te bieden. Zo hebben wij een stofafzuiging op onze schuurmachines zodat u zo min mogelijk last heeft van stof tijdens het schuren. Daarnaast ruimen wij alles netjes op voordat wij het werk opleveren.

 

Heeft u dus niet alleen behoefte aan vakmensen, maar aan échte vakmensen met oog voor detail die graag het verschil maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn werkzaam in de regio Made, Wagenberg, Terheijden, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Terheijden, Raamsdonksveer, Geertruidenberg, Breda en Oosterhout.