Schilderwerk binnen

Iedereen heeft van tijd tot tijd behoefte aan verandering van interieur. Een nieuwe kleur, een nieuw behang, een verbouwing of een andere woning. Meestal voldoende reden om een schilder in te schakelen.

Door onze ruime ervaring kan ons team u uitstekend adviseren over kleuren en materialen. De details maken het écht af. Naast het traditionele schilderwerk zijn wij ook opgeleid in het spuiten van wanden, plafonds, deuren, kozijnen en trappen.

Om uw interieur perfect te laten passen bij uw schilderwerk hebben wij tevens een samenwerking met een interieurstyliste. Er is niets belangrijker dan een fijne plek om thuis te komen en wij creëren deze plek graag samen met u.

Naast een perfect eindresultaat vinden wij het ook belangrijk om u tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden een optimale service te bieden. Zo hebben wij een stofafzuiging op onze schuurmachines zodat u zo min mogelijk last heeft van stof tijdens het schuren. Daarnaast ruimen wij alles netjes op voordat wij het werk opleveren.

Heeft u dus niet alleen behoefte aan vakmensen, maar aan échte vakmensen met oog voor detail die graag het verschil maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!