Behangen

In veel huizen zijn de wanden afgewerkt met behang. Opnieuw laten behangen geeft uw kamer een fris, nieuw en eigen ‘gezicht’.   Het is mogelijk om een patroonbehang, behang in één kleur, glasweefsel of renovlies aan te laten brengen.

Behang op wand kinderkamer

 

Glasweefsel

Glasweefsel kan aangebracht worden op stucwanden, gipsplaten of houten ondergronden. Glasweefsel is een bijzonder sterk bekledingsmateriaal voor muren en plafonds. Het is scheur overbruggend en in veel designs verkrijgbaar. Na het behangen is glasweefsel in elke gewenste kleur te schilderen.

 

Renovlies 

Renovlies is gemaakt van papier en heeft dezelfde uitstraling als stucwerk. Renovlies is sterk, stootvast, scheur overbruggend en is in elk gewenste kleur te schilderen. Tegenwoordig wordt Renovlies veel in nieuwbouwwoningen toegepast.

patroonbehang

 

Patroonbehang

Patroonbehang dient vaak als verfraaiing. Bij het uitzoeken van behang is het belangrijk om op de kwaliteit en het ‘bad’ te letten. Verschillende rollen dienen uit hetzelfde bad te komen, hierdoor is er geen kans op kleurverschil tussen de verschillende rollen. Daarnaast is het bij behang, net als bij verf, belangrijk om te gaan voor een goede kwaliteit. Dit zorgt voor een nog mooier eindresultaat.

 

Ons team is ervaren in het aanbrengen van diverse soorten behang en kan u tevens adviseren welk soort behang het door u gewenste resultaat geeft. Onze vakmensen hebben oog voor detail en zorgen voor een perfect resultaat!